Hoogkraan transport Grolleman

De Hoogkraan ‘ slimme logistiek’.
Grolleman Transport beschikt over een zogenaamde hoogkraan, dit is een vrachtauto met een eigen kraan. Deze kraan heeft een bereik van maar liefst 28 meter. De dakpannen worden vanaf de auto direct op het dak geplaatst. Je kunt dus gerust spreken van ‘slimme logistiek’.
Instelbare en verrijdbare daklorries:
De hoogkraan levert standaard twee daklorries mee, deze zijn van licht aluminium gemaakt, verrijdbaar en ze zijn volledig instelbaar op de dakhelling.
Toepassing is mogelijk bij een dakhelling tussen de 15 en 50 graden. De daklorrie wordt achter de panlat gehaakt middels een drietal brede wielen, deze ondervinden geen hinder bij onderbroken panlatten ter plaatse van een woningscheidende muur. De onderzijde steunt en rolt over de onderliggende panlatten.
De voordelen:
Vermindering van de fysieke belasting voor de dakdekker. De dakpannen hoeven nog maar één keer ter hand genomen te worden. Met de hoogkraag worden de pannen direct op het dak geplaatst, dit scheelt waardevolle ruimte op de bouwplaats.
Daarnaast hoeft er geen daklift geplaatst te worden voor de pannen, wat wederom scheelt in ruimte en kosten. Een hoogkraan verminderd de kans op breuk, dit zorgt voor vermindering in materiaalkosten, afval, kosten en tijd voor nalevering en irritatie. Met de hoogkraan worden de pannen begeleidt vanaf de fabriek tot op het dak.Het meeste prijsvoordeel wordt behaald, door de hoogkraan in te zetten bij serie geschakelde woningbouw.De hoogkraan is al te bestellen bij afname van 1500 stuks dakpannen en wordt afgerekend op aantal draaiuren.

Zie hier een film over de werking: http://www.youtube.com/watch?v=wUrNqme0eW0

Wij zorgen voor een veilig transport met onze verschillende wagens

Wij zijn al jaren een betrouwbare vervoerder voor uw koel-vriesproducten en bouwmaterialen. Dit doen we in het geografische gebied Nederland, Belgie en Duitsland. Binnen dit gebied is geen opdracht ons te veel en proberen we dit altijd volgens de wens van de klant uit te voeren.