Koel- en vries transport bij Grolleman

Door de jaren heen hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in het vervoer van vlees en vleeswaren door heel Nederland en België, in Duitsland in de driehoek Roergebied, Hamburg en Berlijn.

Het merendeel van onze vloot voor het koel- en vriestransport bestaat uit opleggers met hangwerk, waarmee we de mogelijkheid hebben om “hangend” vlees te vervoeren. Ook bezitten we opleggers met een laadklep om op plaatsen te lossen waar geen docks zijn. Tevens beschikken wij over city-trailers voor eventueel moeilijk bereikbare adressen.

Na vele jaren gewerkt te hebben volgens de HACCP eisen voor voedselveiligheid, zijn wij in 2018 overgestapt op de zwaardere IFS certificering. Hygiëne en temperatuurbeheersing staat bij Grolleman hoog in het vaandel. De koel, vries- opleggers zijn uitgerust met een track en trace systeem, zodat temperatuur van verleden en heden opgevraagd kan worden. Verder hebben wij binnen ons transportsoftwaresysteem de mogelijkheid om emballage gegevens voor onze relaties bij te houden. Grolleman Transport is een betrouwbare partner voor het vervoeren van verpakte en onverpakte geconditioneerde levensmiddelen.

Wij zorgen voor een veilig transport met onze verschillende wagens

Wij zijn al jaren een betrouwbare vervoerder voor uw koel-vriesproducten en bouwmaterialen. Dit doen we in het geografische gebied Nederland, Belgie en Duitsland. Binnen dit gebied is geen opdracht ons te veel en proberen we dit altijd volgens de wens van de klant uit te voeren.